TomTom Home

TomTom Home 2.8.1.1109

Update je TomTom automatisch

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Veel nieuwe functies

TEGEN

  • Vereist soms registratie

Uitmuntend
8

TomTom Home is het gratis synchronisatie-programma voor je satellietnavigatiesysteem van de gelijknamige fabrikant. Tegenwoordig is zelfs een oude Fiat 500 uitgerust met een TomTom en om deze op en top te laten functioneren is het handig om bij tijd en wijle te synchroniseren met TomTom Home. Zo blijft je wegwijzer up-to-date en weet je zeker dat je niet verdwaalt.

Wil je een aantal routes plannen vanaf je bureau? Zijn er nieuwe flitspalen neergezet op je route? Geef het aan in TomTom Home en daarna update je jouw wegwijzer razendsnel. Dit programma voegt tal van extra functies toe aan je navigatiesysteem. Zo voeg je nieuwe mappen toe of ontvang je verkeerswaarschuwingen. Het menu is overzichtelijk en daardoor eenvoudig in gebruik. Dankzij een uitgebreide stap-voor-stap-toelichting gaat alles van een leien dakje.

Bepaalde diensten vereisen een registratie. Behalve dat dit niet altijd even eenvoudig gaat, zijn ze ook niet allemaal gratis. Houd hier dus rekening mee voordat je begint met het invullen van het formulier.

TomTom Home is het officiële update-programma voor je TomTom. Mochten er wijzigingen ontstaan op het wegennet, dan ben jij daarvan op de hoogte dankzij TomTom Home.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
TomTom Home

Download

TomTom Home 2.8.1.1109

Beoordelingen about TomTom Home